Hitta det du söker här

Apoteket får fortsatt förtroende i Östergötland

16 november 2011
Landstinget i Östergötland väljer Apoteket för sin framtida försörjning och tillverkning av läkemedel. Det betyder att Apoteket genom Apoteket Farmaci får fortsatt förtroende av landstinget.

– Det är givetvis mycket glädjande att vi fått fortsatt förtroende från Landstinget i Östergötland. Jag vill rikta ett stort tack till alla medarbetare och inte minst till alla de som aktivt arbetat med anbudet, säger Annema Paus, vd i Apoteket Farmaci.

– Det är med stor tillfredsställelse vi ser att Landstinget i Östergötland föredrar Apoteket som samarbetspartner, säger Apotekets vd Ann Carlsson.

Avtalstiden är fyra år
I det nya uppdraget ingår läkemedelsförsörjning inklusive läkemedelsservice samt tillverkning. Avtalstiden är fyra med möjlighet till förlängning 1+1 år.

En viktig målsättning i uppdraget är att parterna arbetar utifrån förutsättningen att uppnå ett strategiskt partnerskap, där båda parter arbetar utifrån gemensamma mål för uppdragets utförande och utveckling.

– I detta perspektiv är det oerhört stimulerande att Landstinget i Östergötland valt Apoteket som strategisk partner, säger Annema Paus.

Det nya avtalet börjar gälla den 1 maj 2012.

Tipsa en kollega